top of page

FAQ

 • Cum se face livrarea?
  În judeţul Vrancea, livrarea este gratuită şi se face săptămânal, vinerea. Dacă survine vreo modificare, detaliile se vor stabili telefonic. Pentru livrarea in alte localități se va stabili o data de comun acord cu clientul, aceasta fiind gratuită în cazul în care comanda are valoarea minimă de 500 lei/100 Km. Pentru comenzi sub valoarea minimă, există opţiunea livrării prin curierat rapid, cu achitarea transportului de către client.
 • Pot solicita inlocuirea produselor ?
  Da, in cazul foarte puţin probabil in care produsele ar putea să prezinte semne de alterare. Ne dorim să vă bucuraţi de cea mai bună experienţă cu produsele Grădina Slavu.
 • Primesc vreun bonus pentru strângerea comenzilor?
  Da, avem un program de acordare a unui voucher în valoare de 10% din comanda pentru clienţii care cumulează comenzi de minimum 500 de lei. Voucherul va fi utilizat pentru achiziţionarea oricărui produs disponibil în cămara noastră cu bunătăţi, Grădina Slavu!
 • Pot face rezervări?
  Da, ne puteti da comanda telefonic la 0745533480 si vom păstra produsele selectate de dumneavoastră gata pregătite pentru livrare/ridicare!
bottom of page